احضار سفرا و روسای نمایندگی‌های اروپایی به وزارت خارجه ایران ۳۱۹ شهید و یکهزار و ۳۵۷ زخمی در حملات آمریکا ، انگلیس و اسرائیل به یمن هشدار یونیسف: هر ۱۷ دقیقه یک کودک در غزه کشته می‌شود خلیل الحیه: برای گفت‌وگویی مسئولانه و جدی با هدف توقف جنگ به مصر آمدیم نقشه پنهان اسرائیل برای درگیری با ترکیه فاش شد نتانیاهو : به جنگ ادامه می دهیم | محور ایرانی را شکست دادیم  پزشکیان: همواره در پی صلح و امنیت منطقه‌ای بوده‌ایم دیدار خداحافظی وزیر خارجه هند با سفیر ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با جمهوری ساحل عاج است کرملین به اروپا درباره مصادره غیرقانونی دارایی‌های روسیه هشدار داد قالیباف قانون تشدید مجازات جاسوسی را ابلاغ کرد پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی: بر نابودی حماس مصمم هستم رکوردزنی صادرات سلاح‌های انگلیسی به رژیم صهیونیستی ترامپ: تیم آمریکا برای مذاکرات غزه به مصر می‌رود | شوخی های تحقیر آمیز ترامپ با نخست وزیر کانادا + فیلم پاسخ عراقچی به اظهارات ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند یمن: فلسطینی‌ها در ۷ اکتبر عزت خود را بازیافتند رایزنی ترامپ با تیم مذاکره کننده آمریکا قبل از آغاز مذاکرات با حماس مذاکرات روز دوم میانجی‌ها و حماس در شرم‌الشیخ به پایان رسید (۱۵ مهر ۱۴۰۴) گزارش ارتش پاکستان از عملکرد جنگنده J۱۰ چینی رایزنی اردوغان و پوتین درباره اوکراین و غزه شیخ نعیم قاسم: از حمایت‌های ایران سپاسگزاریم دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی وزیر دفاع سوریه: با قسد درباره آتش بس توافق کردیم نروژ: محتاطانه به طرح ترامپ درباره غزه خوشبین هستیم
سرخط خبرها

وحشت «پمپئو» از انتقام ایران| پمپئو: دیگر زندگی عادی ندارم

  • کد خبر: ۱۴۷۴۲۴
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۶
وحشت «پمپئو» از انتقام ایران| پمپئو: دیگر زندگی عادی ندارم
«مایک پامپئو» وزیر خارجه سابق آمریکا و مدیر پیشین سیا در کتاب خود اذعان کرد که زندگی عادی ندارد و نیرو‌های حفاظتی حتی موقع حضور در فروشگاه برای خرید بادمجان همراه او حضور دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، مایک پامپئو در بخشی از کتاب خودش به ترور سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی پرداخته و به هراس دائمی خودش از انتقام ایران اذعان کرده است.

وی که در دولت دونالد ترامپ ابتدا رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و سپس وزیر خارجه این کشور بود، در کتاب «هرگز یک اینچ را از دست نده؛ جنگیدن برای آمریکایی که من دوست دارم»، به دفاع از اقدام تروریستی و غیرقانونی واشنگتن در به شهادت رساندن سردار سلیمانی و همراهانش در خاک عراق پرداخت.

مایک پامپئو که یک مقام ارشد آمریکایی دخیل در شهادت فرمانده سابق نیروی قدس بوده، پیش از این بار‌ها درباره امنیت خود و دونالد ترامپ ابراز نگرانی کرده بود و از دولت جو بایدن خواسته که از آن‌ها حفاظت کند.

او در بخشی از کتاب خود مدعی شده که آمریکا بعد از این اقدام تروریستی به ایران پیام‌هایی داده و گفته که این اقدام واشنگتن با هدف تلاش برای از بین بردن «رژیم» (نظام جمهوری اسلامی ایران) نبود. پامپئو که در زمان این حمله تروریستی، وزیر خارجه آمریکا بود در کتاب خود مدعی شده که «متحدان» واشنگتن در منطقه غرب آسیا از این حمله تروریستی مطلع بودند.

در کتاب آمده است: «اسرائیلی‌ها نیز آماده بودند چرا که می‌دانستند که ایران شاید علیه آن‌ها انتقام بگیرد. به همین ترتیب، ما با شرکای عرب خود در خلیج (فارس) کار کرده و بدون افشای برنامه‌های خاص خود به آن‌ها هشدار داده بودیم».

او با اشاره به هراس از انتقام ایران بابت شهادت سردار سلیمانی در خاک آمریکا اذعان کرده که دیگر زندگی عادی ندارد و حتی نمی‌تواند بدون نیرو‌های حفاظتی و امنیتی به فروشگاه برود.

پامپئو در کتابش نوشته است: «ما می‌دانیم که ایران توانایی عملیات در داخل ایالات متحده را دارد بنابراین یک سال و نیم پس از خروجم از کار در بخش دولتی، من هنوز یک جزئیات (پروتکل‌های) امنیتی را حفظ می‌کنم».

این سیاستمدار آمریکایی می‌گوید که زندگی خودش، همسرش و تنها فرزندش تحت تاثیر قرار گرفته و آن‌ها بدون تدابیر شدید امنیتی نمی‌توانند کار‌های عادی و روزمره خودشان را انجام بدهند.

به نوشته او، «(اگر بخواهم) به خواربارفروشی (بروم)؟ در حالی که دارم ارزیابی می‌کنم کدام بادمجان بیشتر از بقیه رسیده به نظر می‌رسد (حضور نیرو‌های حفاظتی) امنیت دیپلماتیک بر این موضوع سایه خواهد انداخت. سوزان (همسر پامپئو) می‌خواهد موهایش را مرتب کند؟ بیایید امیدوار باشیم که عوامل مخفی حزب‌الله، سالن (آرایشگاه) را احاطه نکنند».

مایک پامپئو افزود: «احتمالا دیگر هرگز با ماشین شخصی خود رانندگی نخواهم کرد یا از آن سطح از حریم خصوصی که قبلا داشتم لذت نخواهم برد».

طبق گزارش آسوشیتدپرس که دولت آمریکا تدابیر خود را برای حفاظت از مقامات ضدایرانی دولت دونالد ترامپ شامل پامپئو و «برایان هوک» تمدید کرده است.

در دو یادداشت جداگانه که وزارت امور خارجه آمریکا برای کنگره این کشور ارسال کرده، تصریح شده که تهدید‌ها علیه هوک و پامپئو «جدی و معتبر» است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->